THEntrepreneur$ Network

Pelan Pemasaran AleaCorp

AleaCorp menawarkan 2 jenis pelan pemasaran untuk anda, iaitu:

A- Gold Plan: RM30.00 Seumur Hidup

B- Corporate Plan: RM150.00 Seumur Hidup

Klik Di Sini Utk Register PERCUMA: Bisnes Online Terbaik

======================================================

A) Gold Plan: RM30.00 Seumur Hidup


Jenis-Jenis Penjanaan Wang :


1. SPONSORING - Ahli GOLD taja ahli GOLD yang lain
Sebagai Ahli Gold AleaCorp, anda akan mendapat bonus tajaan RM8.00 untuk setiap ahli Gold lain yang anda perkenalkan.

Contoh:
Anda memegang keahlian Gold Aleacorp & menaja 3 orang ahli Gold yang lain (tidak kira di mana-mana level) - anda akan peroleh bonus tajaan RM8.00 x 3 orang = RM24.00.

2. SPONSORING - Ahli GOLD taja ahli CORPORATE yang lain
Sebagai Ahli Gold AleaCorp, anda akan mendapat bonus tajaan RM30.00 untuk setiap ahli Corporate lain yang anda perkenalkan.

Contoh:
Anda memegang keahlian Gold Aleacorp & menaja 3 orang ahli Corporate yang lain (tidak kira di mana-mana level) - anda akan peroleh bonus tajaan RM30.00 x 3 orang = RM90.00.

3. BONUS UNILEVEL - Matrix 5 X 5

Bonus Unilevel Gold Plan memberi peluang kepada anda untuk menjana pendapatan menerusi matrix 5 orang referral x 5 level komisyen.

JUMLAH BESAR Keseluruhan BONUS= RM7,810.00 
 
KESIMPULAN
Pakej Gold HANYA menerima 2 faedah sahaja iaitu Komisyen Tajaan & Bonus Unilevel. Maxima Pendapatan HANYA sehingga RM7,810 sahaja daripada Bonus Unilevel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

B) Corporate Plan: RM150.00 Seumur Hidup
Jenis-Jenis Penjanaan Wang:


1. SPONSORING - Ahli CORPORATE taja ahli GOLD yang lain
Sebagai Ahli Corporate AleaCorp, anda akan mendapat bonus tajaan RM8.00 untuk setiap ahli Gold lain yang anda perkenalkan.

Contoh:
Anda memegang keahlian Corporate Aleacorp & menaja 3 orang ahli Gold yang lain (tidak kira di mana-mana level) - anda akan peroleh bonus tajaan RM8.00 x 3 orang = RM24.00.

2. SPONSORING - Ahli CORPORATE taja ahli CORPORATE yang lain
Sebagai Ahli Corporate AleaCorp, anda akan mendapat bonus tajaan RM40.00 untuk setiap ahli Corporate lain yang anda perkenalkan.

Contoh:
Anda memegang keahlian Corporate Aleacorp & menaja 3 orang ahli Corporate yang lain (tidak kira di mana-mana level) - anda akan peroleh bonus tajaan RM40.00 x 3 orang = RM120.00.

3. BONUS UNILEVEL - Matrix 5 X 10

Bonus Unilevel Corporate Plan memberi peluang kepada anda untuk menjana pendapatan menerusi matrix 5 orang referral x 10 level komisyen.

JUMLAH BESAR Bonus = RM24,429,700.00
 
Jika 10% = RM2,442,970.00
Jika 1 % = RM244,297.00
Jika 0.1%= RM24,429.00 WOW!!!  Hebat bukan?
 

4. LEADERSHIP ROYALTY BONUS (10%)
Anda akan memperoleh pendapatan royalti 10% daripada pendapatan setiap ahli 'direct sponsor' anda tidak kira GOLD atau CORPORATE tanpa had!! Jadi, tajalah seramai mungkin untuk menikmati bonus hebat ini!!

5. GLOBAL WEEKLY POOL
Top Sponsor akan memenangi Pool setiap minggu!! RM2 daripada setiap pembelian GOLD dan RM8 daripada pembelian CORPORATE akan dikumpulkan di tabung Pool setiap minggu. Pembahagian Pool kepada 5 Top Sponsor tersebut adalah secara pro-rata.


6. Pay to Click (Saguhati bulanan)

Anda Layak menerima Imbuhan ‘Pay to Click’ = RM3 S-point sebagai Saguhati selama 50 bulan, bermakna= Anda TAK RUGI pun! 
 NOTA:
S-point di gunakan HANYA untuk daftar ahli sahaja. Jadi, apabila ingin Daftar ahli baru anda sendiri maka, boleh pindahkan e-Bonus kepada S-point. S-point TIDAK BOLEH di pindahkan ke e-Bonus tetapi ia BOLEH di pindahkan kepada mana-mana ahli-ahli aleacorp yang lain.

e-Bonus = Komisen yang boleh di tebus terus ke mana-mana akaun bank kita. Masa tuntutan komisyen adalah dari jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang dari hari Isnin hingga Khamis. Had pengeluaran minima ialah RM50 dan maksima RM1,500/-. Hanya sekali pengeluaran sahaja di benarkan dalam seminggu bagi setiap 1 Akaun.
 
KESIMPULAN : Pilihan BIJAK di tangan anda
Gambarajah Perbandingan Pakej Gold & Corporate Plan.

SILA KLIK DI ATAS 'WEBPAGE' INI> BUKTI KeMANTAPan eBIZ Ni <bagi melihat BUKTI Bonus-bonus Aleacorp.

7. NEW AUTO-ACCOUNT (NAA)

New-Auto-Income adalah sistem bantu-membantu dengan pengwujudan akaun baru seterusnya mewujudkan pendapatan berulang-ulang kali kepada Rakaniaga. Sistem ini juga berfungsi untuk memenuhi hierarki Rakaniaga dengan pengwujudan akaun baru seterusnya melayakkan Rakaniaga untuk menerima ganjaran Insentif Penajaan atau Hierarki. Sistem ini juga akan memberi peluang Rakaniaga Pakej Gold untuk mempunyai akaun Pakej Corporate. Sistem ini telah mula berfungsi mulai 1hb September 2010.

Bagaimanakah New-Auto-Account(NAA) Terjadi?
Setiap komisyen yang diterima Rakaniaga daripada komisyen Penajaan dan Unilevel akan ditolak 20% seterusnya akan dikumpulkan di tabung NAA.

Contoh: Jika Rakaniaga menerima RM50 komisyen daripada Penajaan dan Unilevel, 20% atau RM10 akan dikreditkan kepada tabung NAA.


NAA akan terjadi apabila jumlah tabung mencapai jumlah RM110. Penaja kepada NAA tersebut adalah Rakaniaga itu sendiri dan akan jatuh secara automatik memenuhi ruang kosong di dalam hierarkinya. Apabila NAA ini terjadi, Rakaniaga dan rangkaiannya akan menerima komisyen Unilevel seperti Komisyen Unilevel Pakej Corporate. Fenomena ini akan mewujudkan semangat bantu-membantu seterusnya pendapatan berulang-ulang kali kepada rangkaian.

Pendapatan Tambahan (sila muaturun Presentasinya di bawah ini)

Selain dari jenis-jenis penjanaan wang di atas, sebagai ahli Corporate AleaCorp anda juga berpeluang menikmati pulangan-pulangan lumayan di bawah:

KESIMPULAN

Pakej Corporate mendapat pelbagai faedah hebat & bonus yang lumayan. HANYA pada Bonus Unilevel sahaja, Maxima Pendapatan boleh mencecah sehingga RM24Juta . Jadi, tepuk dada tanya selera. HANYA bayar sekali sahaja. Dapatkan 3 ahli sahaja untuk pulang modal. Jika tidak perkenalkan ahli, KEUNTUNGANNYA AKAN DIKEMBALIKAN SEMULA KEPADA ANDA SETIAP BULAN..WORK SMART..DONT WORK HARD!! JIKA ANDA BINA RANGKAIAN

" TERBAIK! Dengan MODAL minima RM150 Untuk Jana Wang Sampingan dan POTENSI Pendapatan RM178,000 ATAU LEBIH!! 100% menerusi Online. Betul-betul HEBAT "
Terdapat 3 pakej yang kami namakan plan koperat. Perbezaannya adalah seperti berikut:

Pakej 1 : Pelan Corporate 1 dengan Modal RM 150 potensi menjana RM 178,000 dalam tempoh 10 minggu/bulan. 'Pay to Click' Bulanan (S-point) yang di terima RM3 x50 bulan =RM150 S-point.

Pakej 2 : Pakej 4 Lot Corporate dgn Modal RM600*, berikut adalah jumlah bonus yang akan anda terima:
ID anda adalah ref=anda dan secara automatik sub ID adalah anda-01, anda-02 dan anda-03(kesemua ID ini akan berada di Level 1 hierarki ID anda). ID anda adalah penaja kepada id anda-01, anda-02 dan anda-03.
Contoh Bonus,

Bonus Tajaan: RM40.00 x 3 referral = RM120.00
Bonus Tajaan: RM15.00 x 3 referral= RM45.00

JUMLAH BONUS: RM120.00 + RM45.00 = RM165.00
(eBonus RM132 +NAA RM33)

Maka, modal sebenar hanyalah RM 435 sahaja berpotensi menjana RM 715,000 dalam tempoh 8 minggu/bulan. 'Pay to Click' bulanan (S-point) yang di terima RM12 x50 bulan =RM600 S-point.

 

Pakej 3 (recomended) : Pakej 6 Lot Corporate dgn Modal RM900*, berikut adalah jumlah bonus yang akan anda terima:
ID anda adalah ref=anda dan secara automatik sub ID adalah anda-01, anda-02, anda-03, anda-04 dan anda-05(kesemua ID ini akan berada di Level 1 hierarki ID anda). ID anda adalah penaja kepada id anda-01, anda-02, anda-03, anda-04 dan anda-05.
Contoh Bonus,

Bonus Tajaan: RM40.00 x 5 referral = RM200.00
Bonus Tajaan: RM15.00 x 5 referral= RM75.00

JUMLAH BONUS: RM200.00 + RM75.00 = RM275.00
(eBonus RM220 +NAA RM55)

Maka modal sebenar hanyalah RM 625 sahaja berpotensi menjana RM 1,260,000 dlm tempoh 6 minggu/bulan. 'Pay to Click' Bulanan (S-point) yang di terima RM18 x50 bulan =RM900 S-point.

SEBAGAI CONTOH dengan VIP Pakej 3 , kelebihan:
 1. Semakin besar pakej yang anda ambil, semakin besar potensi pendapatan anda dan semakin singkat tempoh untuk anda lihat hasil pendapatan sendat dalam akaun Bank anda.
 2. KERJA SEKALI, PENDAPATAN 2 KALI.
 3. Mempercepatkan para VIP pakej 3 menunjukkan bukti pendapatan mereka dengan balik modal RM275, maka RM220 boleh dikeluarkan ke akaun Bank yang berdaftar dlm 2 hari bekerja ! Memudahkan kerja promosi anda !
 4. Anda mula dengan NETWORK yang besar, mempercepat anda untuk kaut insentif-insentif hebat.
 5. Berupaya meraih pendapatan mingguan 4 ke 5 angka mingguan dalam kadar yang cepat !

INSENTIF HIERARKI DARI ALEACORP !

Layak memperolehi ganjaran HEBAT bagi setiap level yang berjaya di penuhi.
 
INSENTIF BILANGAN REFERRAL DARI ALEACORP !

 Layak memperolehi ganjaran HEBAT mengikut jumlah 'direct referral'.

Klik Di Sini Utk Register PERCUMA: Bisnes Online Terbaik

" Login dgn ID & Password anda. Lakukan bayaran SEGERA sebelum orang lain mempromosikan biz ini kepada anda "

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anda berhak memilih plan mana yang anda suka mengikut kemampuan anda. Cuma kami cadangkan anda mengambil Plan Corporate 1 atau 4 atau 6 kerana banyak sumber pendapatan dari plan tersebut. Pilihan ditangan anda. Anda yang menentukannya.

MAKLUMAT LEBIH LANJUT SILA MUAT TURUN Fail PresentasiAleaCorp di gambar 'Download' bawah ini;


DAN KETAHUI RAHSIA PROJEK A.N.T. (Aleacorp Network Team), sila muat turun fail di bawah ini juga; 

Produk Program AleaCorp

" Produk Maya kami telah membantu ramai orang, masih ramai yang baru bermula atau telah bermula masih tidak didedahkan dengan informasi Penulisan Geran Perniagaan yang berkualiti bagi mendapatkan pembiayaan Geran Perniagaan daripada Agensi - Agensi Pembiaya Bertauliah di Malaysia dari RM 50,000 + + "

Dengan langganan keahlian Corporate Plan AleaCorp, anda akan diberikan senaskah eBook Panduan Menulis Rancangan Perniagaan (Siri Asas) secara PERCUMA!!:
Gunakan panduan professional Ini untuk mendapatkan geran-geran dan pembiayaan yang terdapat di Malaysia yang bernilai melebihi RM50,000!!!

Ahmad Zahirudin merupakan salah seorang usahawan bumiputera yang telah banyak menulis rancangan perniagaan bagi mendapatkan geran-geran dari Cradle Investment Programme, MDeC (MSC Malaysia) dan juga projek-projek lain lagi, di dalam dan di luar negara. Format yang diusulkan oleh beliau di dalam Panduan Menulis Rancangan Perniagaan (Siri Asas) adalah senang difahami, dan juga sangat praktikal untuk diikuti. EKSKLUSIF UNTUK AHLI CORPORATE PLAN ALEACORP!

Ahmad Zahirudin telah menulis segmen khas dalam Panduan Menulis Rancangan Perniagaan (SIri Asas) untuk ahli-ahli Corporate Plan Aleacorp - segmen Strategi Pemasaran Online yang menggunakan Program AleaCorp sebagai contoh!!!


Dapatkan Geran-Geran Dan Pembiayaan dari RM50,000++ Untuk Perniagaan Anda
Anda boleh menggunakan Panduan Menulis Rancangan Perniagaan (Siri Asas) ini untuk menulis rancangan perniagaan anda bagi mendapatkan geran-geran dari pelbagai badan-badan pembiaya yang ada di Malaysia ini.


Jadi, apa tunggu lagi??? Adakah plan Aleacorp ini kurang meyakinkan bagi anda? Dengan plan TRANSFORMASI 5 tahun (2011-2015) anda berpeluang menikmati berbagai insentif dan bonus yang ditawarkan!!!

Klik Di Sini Utk Register PERCUMA: Bisnes Online Terbaik

" Login dgn ID & Password anda. Lakukan bayaran SEGERA sebelum orang lain mempromosikan biz ini kepada anda "  

Testimonials

 • "Peluang baik yang terhidang ini hanya menanti anda untuk merebutnya sahaja. Jika anda masih TAKUT GAGAL...sebenarnya anda telah gagal sejak dari mula lagi. Takut untuk mencuba..."
  Ikram Azman
  Guna FB mudah dgn Aleacorp
 • "Memang berbaloi join aleacorp nie...modal pun rendah tapi berbaloi-baloi....Alhamdulillah....kerja tak semestinya keluar peluh tapi yang penting bagaimana kita nak bekerja secar..."

Pasang Banner Dapat Duit